Change the world with your donation

Please update your browser

Together with you we want to make the world a better place, for that we need a web browser that supports current web technology. Unfortunately, your browser is rather old and can't display betterplace.org properly.

It's easy to update: Please visit browsehappy.com and choose one of the modern browsers that are showcased there.

Best from Berlin, your betterplace.org-Team

Deathwalk (100km) for Dappere Bengeltjes

Back to the fundraising event

2 dagen van 40km, lastige piek in de training

M. Van der Biest
M. Van der Biest wrote on 04-07-2016

Een kleine maand na de Great Breweries Marathon stond dit weekend het zwaarste trainingsweekend op het programma. 2 dagen na elkaar 40 km wandelen.

Check, maar het is toch geen 'walk in the park' geworden.

Vermoeid begonnen op dag 1 maakt dat het tempo in totaal al net onder de 6km/u uitkwam (5,9 om precies te zijn). Op zich geen probleem - dat vind ik nog steeds een mooi gemiddelde op deze afstand. Maar op het einde was het toch aftellen en vooruitslepen.

Dag 2 was een pak zwaarder, opkomende krampen op de voetzool, last in de knie en de laatste kilometers die maar net boven de 5 km/u zitten. Waarschijnlijk een voorbode voor 13 augustus na km 50... maar toch afgewerkt. Magnesium komt op het lijstje bij voor binnen 6 weken ;)

Nu is het onderhouden en uitrusten... en hopen dat er nog wat centjes bij op de teller komen. 3.203 euro staat er momenteel (enorme dank aan de 60 sponsors!), en daar mag zeker nog wat bijkomen voor Dappere B-engeltjes. http://bit.do/doto16

-------

Volg de updates via http://belgbook.be/?url=https://www.facebook.com/dodentocht16
Mijn startnummer is 606, op 12 augustus vanaf 21u zou je mij moeten kunnen volgen op tracking.dodentocht.be

--------