Zum Hauptinhalt springenErklärung zur Barrierefreiheit anzeigen
Deutschlands größte Spendenplattform

SOSED, računalniška enota, d.o.o.

wird verwaltet von N. Breznik

Über uns

Naši serviserji odpravijo vsakršno težavo z računalnikom in to kar na vašem domu. Katerokoli znamko, katerikoli model in ne glede na to, kje ste kupili svoj računalnik.

Servisiranje vseh vaših tehničnih potreb. Pomagamo vam lahko pri vseh vprašanjih v zvezi z vašim računalnikom in napravami, povezanimi z njim. Ne glede na to, kje ste kupili opremo.

Pri nas računamo le opravljeno storitev in ne časa, ki ga serviser preživi pri vas.

Nekatere storitve (kot npr. mreženje) so možne le na domu. Potrebno nas je le poklicati, mi pa uredimo vse potrebno. S seboj prinesemo tudi vso opremo, katere še nimate.

Dajemo garancijo na svoje storitve. Če niste popolnoma zadovoljni, bomo dali vse od sebe, da popravimo težavo – hitro in brezplačno.

Vnaprej znane cene. Ne glede na to, kakšne težave imate, boste natančne cene izvedeli še preden bomo pričeli s popravilom.

Brez čakanja. Če nas naročite ob 13h, bomo pri vas ob 13h. Če vam določen termin ne ustreza, nas le pokličete dve uri pred dogovorjenim obiskom in dogovorili se bomo za nov termin.

Naši serviserji povežejo katerokoli audio ali video komponento, ne glede na to, kje ste jo kupili.

Naše storitve lahko plačate kar s plačilno kartico. Serviser ima s seboj prenosni POS terminal, tako da ne boste imeli težav z gotovino.

Ko nas pokličete potrebujemo največ 48 ur, da pridemo do vas. Največkrat pa lahko opravimo servis že isti dan.

Ko pokličete na našo SOSED številko (080 4144), vas ne bomo utrujali z zapletenimi računalniškimi izrazi, ampak bomo prisluhnili vaši težavi in k vam čimprej poslali izkušenega strokovnjaka.

Pokličete nas lahko vsak dan od 8h do 20h, če pa je zadeva nujna, smo na voljo tudi izven delovnega časa. Vaše težave rešujemo tudi med vikendi in ob praznikih.

Kontakt

Šmartinska 152g
1000
Ljubljana
Slowenien

Kontaktiere uns über unsere Webseite