Zum Hauptinhalt springenErklärung zur Barrierefreiheit anzeigen
Deutschlands größte Spendenplattform

Deathwalk (100km) for Dappere Bengeltjes

Öffentliche Spendenaktions-Seite

Nog 100 dagen...

M. Van der Biest
M. Van der Biest schrieb am 08.05.2016


Nog net iets minder dan 100 dagen. Nog 96 dagen om precies te zijn en dan is hij er. De dodentocht 2016. Als ik op schema blijf kan ik niet anders dan zeggen dat ik er alles voor gedaan heb om het doel te bereiken. Maar toch nog even een update, want er zijn ondertussen opnieuw wel wat kilometers op de teller bijgekomen, en centjes ook.
2653 euro is de stand tot op vandaag van 54 sponsors. Heel mooi, super bedankt, maar dat kan natuurlijk beter. Ik moet zeggen dat het niet te onderschatten is welke morele boost het is om die teller omhoog te zien gaan ;) Dus mocht je nog twijfelen... gewoon doen!
Op de stapteller staan ondertussen 405km, of geteld sinds het begin van het Dodentocht schema 359km. Dat gaat snel vooruit als er enkele grotere tochten in zitten. De tocht naar Axel was een voorlopig hoogtepunt (echter wel 1 blaar en een blauwe teennagel als gevolg). In de vorige post zag je al wat foto's. Het is dan even wat rustiger, maar naast het losstappen (tochtjes van 1u) werd vorige week 13km op 2u (snel!) afgewerkt met Ludovic en dit weekend een kleine 33km aan zee. Na het oefenen in de regen heb ik ondertussen ook een oefening van meer dan 5u in de zon opzitten. Deze laatste training heeft me er doen aan denken hoe belangrijk vocht inname is tijdens de training (2 liter was te weinig...)
Soit, normaal staat er volgend weekend een tocht op van 10u... nog even puzzelen hoe we dat voor elkaar gaan krijgen. Volgend weekend eens experimenteren met live broadcast op Facebook- lijkt me iets leuks voor tijdens de dodentocht! Tot dan - aarzel niet van deze pagina/post te liken, commenten, delen,...of toch nog even langs te gaan op bit.do/doto16 en je goede hart nog even te laten zien!
Misschien toch nog even reclame maken voor mensen waarvan ik weet dat ze ook ingeschreven zijn voor de dodentocht: Sofie De Clerck, Bram Van der Biest, Jonas Van der Biest, Ludo Staelens, Hendrik Verroken en volgende keer mag ik daar hopelijk nog iemand aan toe voegen!
Foto's op https://www.facebook.com/dodentocht16