Zum Hauptinhalt springenErklärung zur Barrierefreiheit anzeigen
Deutschlands größte Spendenplattform

Deathwalk (100km) for Dappere Bengeltjes

Öffentliche Spendenaktions-Seite

2e doel bijna gehaald

M. Van der Biest
M. Van der Biest schrieb am 11.04.2016

Beste sponsor,

Nog 57 euro en we halen ook het 2e doel voor Dappere B-engeltjes! Ik ga ervan uit dat we dat binnenkort zullen verwezelijken. Ondertussen mocht ik ook enkele sponsoringen van het Voka Oost-Vlaanderen netwerk ontvangen: dank, dank, dank! Voor het behalen van het eerste doel staptte ik een halve marathon, voor het behalen van het 2e doel zal ik vrijdag een marathon stappen. Tussen 8u en 16u wil ik over de grens geraken... de grens met Nederland. Merelbeke - Axel heb ik op het programma gezet.

Dat is een eerste orgelpunt in de voorbereiding, want de voorbije 2 weekends waren telkens goed voor zo'n 23km. De asselkouter route in Munte werd in beide richtingen afgestapt. Het is een teken van het Merelbeekse Oorlogsverleden... je stapt van de ene bunker naar de andere met hier en daar een communicatietoren en enkele pittoreske kerkjes. Omdat het wat zoeken is naar vrije tijd kwamen de lampjes goed van pas, want op de mooiste wandelpaadjes is vaak geen of geen goede verlichting. Daarna even relatieve rust... geen tochten boven de 20km tot 8 mei.

Foto's van Munte, Bottelare, bunkers, windmolens en ander moois dat je op zo'n wandelingen tegenkomt. En nieuwe schoenen... tijd om ze in te stappen... op https://www.facebook.com/dodentocht16/