Zum Hauptinhalt springenErklärung zur Barrierefreiheit anzeigen
Deutschlands größte Spendenplattform

Deathwalk (100km) for Dappere Bengeltjes

Öffentliche Spendenaktions-Seite

Falen is geen optie...

M. Van der Biest
M. Van der Biest schrieb am 16.03.2016

Foto's bij dit nieuws vind je op de facebook pagina  (wel pas vanaf 21u vandaag. Ik wou jullie graag als sponsors de primeur van de update geven!)

Falen is geen optie... Zo begint het te voelen. Met dank natuurlijk aan de op dit ogenblik 40 sponsors die in totaal de teller op 1898 euro hebben gebracht! Schitterend, dank je wel - gracias. Dank aan de medewerkers die zich hierachter hebben geschaard van Vlerick Business School en Sofico, aan Ttc Merelbeke wink-emoticon en alle anderen die de druk op mijn schouders verzwaren - I love it!

Maar we bouwen voort aan een succesvolle dodentocht met de nodige trainingen, en wat ik in mijn vorige post gehoopt had wordt meer en meer werkelijkheid. Het lenteweer - of althans het wegblijven van de regen - is een feit. En dat zorgt voor leuke en mooie wandelingen. Hoogtepunten van de laatste 2 weken waren een wandeling in eigen streek (wie herkent de molen in de bijgaande foto's?) en natuurlijk de wandeling van gisteren ochtend. Conferentie dichtbij Barcelona betekent weinig of geen vrije tijd. De uitdaging was dan ook om de zonsopgang in Barcelona zien. Dat wou zeggen dat ik van een 100m boven de zeespiegel naar een uitzichtpunt van 476m boven de zeespiegel moest gaan. 3 zaken waren hiervoor noodzakelijk: 1) opstaan om 5u 's ochtends want natuurlijk willen we op tijd terug zijn voor de eerste sessie (no excuses!), een hoofdlamp die krachtig genoeg is (en die was absoluut nodig want in het bos was het echt pikzwart) en de GPS op de telefoon (een doolhof van kleine bospadjes doen je zo verdwalen als je niet je exacte locatie weet). Het was alvast iets dat me zal bijblijven!

Ondertussen hebben we sinds de vorige post zo'n 70 wandelkilometers extra op de teller staan. Goed voor ongeveer 11u wandelplezier wink-emoticon

Alvast bedankt voor de leuke feedback op het initiatief en de aanmoedigingen. Blijf liken en sharen!