Zum Hauptinhalt springenErklärung zur Barrierefreiheit anzeigen
Deutschlands größte Spendenplattform

Deathwalk (100km) for Dappere Bengeltjes

Öffentliche Spendenaktions-Seite

Update...

M. Van der Biest
M. Van der Biest schrieb am 29.02.2016

Hey hey hey,

Opnieuw even tijd voor een update na de eerste mijlpaal post van 2 weken geleden. En het heeft wel wat impact gehad: het aantal ‘vind-ik-leuks’ en betrokkenheid bij het bericht (facebook statistieken) zijn enorm de hoogte in gegaan.

Maar even terug naar de fundamenten. Dappere B-engeltjes heeft op 19 februari een studiedag georganiseerd waar ze ook hun meter hebben voorgesteld. Siska Schoeters duimt mee en zoals je in de foto hieronder kan zien vond ze het een heel goed initiatief en wouden we nog even de tot nu toe 31 sponsors bedanken! Super, merci, gracias… Wie weet ben ik wel eens op StuBru te horen tijdens de dodentocht wink-emoticon

Ook al zie je op mijn betterplace pagina (http://bit.do/doto16) 26 sponsors, toch zijn het er ondertussen al 31, want mijn schoonzus Sofie De Clerck zal zich ook te pletter stappen en zich hiervoor financieel laten steunen. Dank je wel Sofie, je kunt het wink-emoticon. Haar steunen kan via http://bit.do/bLHXz. Ook van mijn kant alvast bedankt aan de sponsors daar!

Binnenkort komt er een 3e doel online waar we 10 jaar geleden wel veel aan gehad zouden hebben... maar meer hierover volgende keer!

En sinds de laatste post is ook het trainingsschema gestart. Er is nog een lange weg te gaan, maar voorlopig zitten we op koers. Al komen er wel redelijk veel lange tochten aan… Het schema dat je op internet kan vinden is op zich al goed voor 700 voorbereidende kilometer. Het schema stapt tegen 5km/u – ik hoop de trainingen tegen een iets sneller tempo af te ronden. Vandaar dat ik waarschijnlijk ergens zou moeten uitkomen tussen de 701 en de 912 voorbereidende kilometers.
En de laaste training was gisteren (zaterdag) na een dagje schoolfeest. Ludo Staelens heeft me deze keer vergezeld op de 12,69km die we in 2u hebben afgehaspeld. Het was de eerste voorbereiding in het donker, zonder hoofdlamp – die er snel aan komt. Maar het was leuk, intensief en nog steeds toch iets te koud… Hopelijk is het lenteweer niet te ver meer af.

Tot binnen een week of 2! En ondertussen zijn alle giften (http://bit.do/doto16), likes, shares, comments,… van harte welkom natuurlijk!

Enkele foto's bij dit nieuws kan je vinden op de facebook pagina: https://www.facebook.com/dodentocht16/ (Bedankfoto Siska Schoeters, Stappen met Ludo, Schema voorbereiding, Betterplace initiatieven)

Maarten
http://bit.do/doto16