Skip to main content
Change the world with your donation

LIRIA

managed by Nazife Jonuzi

About us

Qendra per mbrojtjen dhe rehabilitimin e grave dhe femijeve "LIRIA"

Contact

28 Nëntori, pn.
Gjilan
Kosovo

Nazife Jonuzi

New message