Change the world with your donation

Please update your browser

Together with you we want to make the world a better place, for that we need a web browser that supports current web technology. Unfortunately, your browser is rather old and can't display betterplace.org properly.

It's easy to update: Please visit browsehappy.com and choose one of the modern browsers that are showcased there.

Best from Berlin, your betterplace.org-Team

Creative Wall Redesign at a playground next to our art school in Worpswede

Worpswede, Germany

REDESIGN of the wall at the Albert-Reiners-Platz playground in Worpswede - redesign into a creative interactive WALL FOR ALL

Kunstschule PAULA from Kunstschule Paula Worpswede e.V. | 
Write a message

About this project

The wall at the Albert-Reiners-Platz playground in Worpswede was redesigned in 2012 by our art school and with the support of the Ruth and Helmut Middeldorf Foundation. Meanwhile, the color has faded and the wall really doesn't look appealing anymore. Many children and families come to the playground every day. In order to enhance the stay on the beautiful playground, we want to redesign the wall and give it a fresh coat of paint. We would also like to use the wall as an interactive and creative space. For this purpose, we want to redesign the wall with children and integrate elements for the design, some of which are painted with chalk paint, some of which invite them to design with other materials.

This project is also supported on