Change the world with your donation

Ngo Demokratik Hope

managed by Agim Hyseni

About us

Ndihm njerzve me nevoj per ushqim dhe personave te moshuar pako ushqim dhe barnat e nevojshme.

Contact

Str, Ali Ajet Nr.175
11000
Podujevo
Kosovo

Agim Hyseni

New message