Change the world with your donation

Please update your browser

Together with you we want to make the world a better place, for that we need a web browser that supports current web technology. Unfortunately, your browser is rather old and can't display betterplace.org properly.

It's easy to update: Please visit browsehappy.com and choose one of the modern browsers that are showcased there.

Best from Berlin, your betterplace.org-Team

Emilottes insamlingsfond för TANF Ghana

Back to the fundraising event

576 euro till TANF

E. Persson
E. Persson wrote on 28-01-2014

Hej donerare!

Tack återigen för er donation till min insamlingsfond. Under dessa knappa 3 månaderna som jag drivit denna insamling har jag fått ihop lite över 900 euro vilket för mig är en stor framgång! Målet var satt till 1500 euro, och tekniskt sett har jag nästan nått det målet eftersom jag har kontanta donationer även från lite olika personer som kommer växlas till dollar och lämnas över till organisationen när jag anländer i Ghana nästa vecka. Vilken bedrift! Och vilken skillnad det gjort! Reverend Laud på TANF uppdaterar mig titt som tätt med nya bilder och händelser kring barnen, det har placerats fler barn i skolan, mer material har inhandlats... Häftigt va?

Sist framförde jag 355 euro, så denna gång kan jag gladeligen meddela att 576 euro kommer att nå TANF om några veckor. I runda slängor betyder det att vi betalat skolavgifter för två ungar, med material och andra kostnader, för ett helt år. Tacka er själva för det!

Som sagt åker jag nästa vecka, alltså på torsdag och kommer få arbeta med projektet därifrån. Glöm inte att följa bloggen och min resa på http://minresaforlivet.blogg.se


Såklart kan ni fortfarande donera hit till insamlingen, glömt inte att tipsa vänner och familj om detta! Och gå gärna in på min blogg och läs om hur ni mer kan hjälpa till!Ha det bäst!
Med kärlek, Emilotte